Muovin koneistus

 

Teemme muovin koneistusta laserleikkauksen lisäksi. Koneistamme muovista tarvitsemanne osat, joihin voidaan tehdä tarvittaessa myös kaiverruksia tai painatuksia.

Muovin koneistusta teollisuuteen

Tyypillisimmät sovelluskohteet muovin koneistuspalveluille löytyy eri teollisuuden aloilta, joissa tarve hyvinkin spesifeille ja epätavallisille muoviosille voi nousta nopeasti. Teemme muovin koneistusta CNC-jyrsimellä, noudattaen tarkasti asiakkaidemme 3D-malleja. Saatte tarvitsemanne muoviosat nopeasti käyttöönne, huolellisesti koneistettuina ja laadukkaasti viimeisteltyinä.

Tarkkuus ja laadunvalvonta muovin koneistuksen keskiössä

Muovin koneistus on tarkkuutta vaativaa työtä. Valvomme tarkoin koneistamiemme kappaleiden laatua varmistaaksemme, että asiakkaanamme saat vain parasta laatua. Kokemus akryylista ja yleisimmistä teknisistä muoveista välittyy suoraan koneistettaviin osiin ja kappaleisiin.

Monipuolinen palveluvalikoima muovin koneistuksen lisäksi

Kokemuksemme muovin parista on merkittävän pitkää ja ulottuu myös muovin koneistuksen ulkopuolelle. Teemme esimerkiksi muovin leikkausta laserilla ja valmistamme akryylista erilaisia näytteillepanoesineitä. Kun tarvitset asiantuntevaa palvelua kaikessa muoviin liittyvässä, ota kursailematta meihin yhteyttä!

Muovin koneistus mahdollistaa monipuoliset tuotteet

Soita vaikka heti:

Ota yhteyttä!
    Sivuston toteutti MarkkinointiAkatemia