Akryylikuutio

Akryylikuutio tai -laatikko on loistava valinta tuotteiden esillepanoon. Vain mielikuvitus on rajana, miten akryylikuutiota voi käyttää esimerkiksi myymälässä tai messuilla. Akryylilaatikkoa voi käyttää myös tuotteiden suojaamiseen messuilla tai museoissa. Läpinäkyviin kuutioihin voi myös lajitella pienempiä tavaroita. Akryylikuutiot saa yrityksen brändin mukaisesti yksilöitynä silkkipainettuna tai muotoon leikattuna. Suunnitellaan yhdessä teidän näköinen akryylilaatikko!

Akryylilaatikot ja -kuutiot mittatilauksena

Akryylikuutio (pleksikuutio, akryylilaatikko) tehdään tilauksen mukaan asiakkaan haluamassa koossa. Yleisin käytetty materiaali on pienissä kuvuissa 3 mm kirkas akryyli. Isommat kuutiot voidaan tehdä 4 mm tai 5 mm akryylistä. Kuutiot voidaan valmistaa myös valkoisesta tai mattapintaisesta akryylistä. Kaikki näkyvät reunat on kiillotettu, jolloin saat tuotteesi asetettua näytille parhaalla ja näyttävimmällä tavalla. Akryylilaatikko sopiikin esittelytelineeksi moneen erilaiseen ja erityyliseen ympäristöön.

Akryylilaatikoiden ja -kuutioiden toimitusaika on 2-3 viikkoa. Kysy lisätietoja yhteydenottolomakkeella ja kerro rohkeasti lisää visiostasi. Muovin ammattilaisten kanssa tarvitsemasi akryylilaatikko- tai kuutio onnistuu varmasti!

Akryylilaatikko tai akryliikuutio on oivallinen valinta esillepanoon

Soita vaikka heti:

Ota yhteyttä!
    Sivuston toteutti MarkkinointiAkatemia