Akryyliteline

Valmistamme erilaisia akryylitelineitä näytteilleasettamista varten. Akryylista on valmistettu esimerkiksi telineitä esitteille, display-telineiksi messuille ja aulatiloihin sekä moneen muuhun käyttöön. Akryylista voidaan valmistaa myös kevyitä, brändättyjä tablettitelineitä, joilla esillä olevalle tablet-laitteelle saadaan luotua yrityksen ilmettä mukailevaa ulkonäköä.

Akryylitelineitä esitekäyttöön ja moneen muuhun tarpeeseen

Esitetelineet valmistetaan ohuesta läpinäkyvästä akryylistä taivuttamalla. Vakiotuotteita on saatavilla suosituimmat koot A-standardissa. Akryylitelineiden vakiomalleina ovat T-malli, joka seisoo pystysuorassa ja kaltevassa asennossa oleva L-malli. Molemmissa esite ujutetaan sille tarkoitettuun paikkaan akryylin väliin. T-mallissa voi esitteen laittaa kaksipuolisena, jolloin se näkyy molempiin suuntiin.

Akryylitelineet saatavilla myös tarpeidenne mukaan muokattuna

Vakiomallien lisäksi toteutamme brändiinne sopivan akryylitelineen eri väreissä ja muodoissa. Erilaisten akryylitelineiden toteutusmahdollisuudet ovat varsin laajat, joten voit ottaa meihin yhteyttä villeimmänkin visiosi kera!

Tilauserä esimerkiksi A4-kokoisessa esitetelineessä on 40 kpl. Kysy tarkemmat tiedot yhteydenottolomakkeella! Voit myös tutustua erilaisiin toteutuksiimme galleriassa.

Akryyliteline

Soita vaikka heti:

Ota yhteyttä!
    Sivuston toteutti MarkkinointiAkatemia