Laserleikkausta muoville, puulle ja monille muille materiaaleille

Laserleikkaus antaa uskomattomia mahdollisuuksia luoda lähes millaisen tuotteen vain pystyt kuvittelemaan. Kaikki muodot mitä voidaan piirtää viivoiksi, voidaan leikata laserilla. Laserleikkaamme ensisijaisesti erilaisia teknisiä muoveja, mutta työskentelemme myös muunlaisten materiaalien, kuten puun, parissa. Olemme leikanneet esimerkiksi koruja monista eri materiaaleista. Paras tiedostomuoto laserleikkurille on Corelin .cdr, viivan paksuus 0,1mm. Pystymme käyttämään myös kaikkia muita vektoritiedostoja.

Tarkkaa viimeistelyä laserleikkauksella

Laser tekee akryyliin suoraan erittäin siistin ja kiiltävän leikkuureunan, joka ei vaadi viimeistelyä. Laserleikkurimme tunnistaa valmiiksi painetut aihiot kameran avulla, näin esimerkiksi silkkipainolla voidaan painaa useampia kappaleita kerralla, jolloin painokustannus kappaletta kohden pienenee. Teemme myös laserkaiverrusta akryyliin ja kaiverruslevyyn, yleisimpinä kohteina tuotetelineet, merkintäkilvet ja laitekilvet sekä valomainokset.

Muovin, puun ja muidenkin materiaalien laserleikkausta

Pystymme leikkaamaan 20 mm vahvaa akryyliä suurimman leikkuuala ollessa 1000 x 1500 mm. Laserilla pystyy myös merkkaamaan useimpia materiaaleja. Laserleikkaukseen soveltuu parhaiten akryyli, mutta leikkaamme myös muita materiaaleja kuten puu, vaneri, nahka ja POM (polyasetaali).

Olemme kokeilleet myös muita materiaaleja ja esimerkiksi hirvenluu on sellainen, mitä pystymme työstämään. Heitä meille haaste, pystymme todennäköisesti sen ratkaisemaan!

Laserleikkaus muoville, puulle, vanerille ja monille muille materiaaleille

Soita vaikka heti:

Ota yhteyttä!
    Sivuston toteutti MarkkinointiAkatemia