Siirry sisältöön

Tuotteet

Teetä meillä mittatilauksena erilaiset tuotteet yrityksesi tarpeisiin!

Teemme paljon yhteistyötä museoiden ja eri kauppojen kanssa, joille valmistamme esillepano- ja myynninedistämistuotteita, kuten akryylikuutioita, -laatikoita ja esitetelineitä. Meiltä saat myös piirrosten mukaan tehtyjä koneiden ja kalusteiden osia, kuten laitesuojia.

Akryylilaatikot ja -kuvut mittatilauksena

Akryylikupu, -laatikko tai -lokerikko on loistava valinta esillepanoon. Akryylituotteet tarjoavat monipuolisia mahdollisuuksia tuotteiden ja esineiden esillepanoon ja järjestämiseen.

 

Akryylitelineitä esitekäyttöön ja moneen muuhun tarpeeseen

Valmistamme erilaisia akryylitelineitä esitteille, tableteille, kirjoille ja muille tuotteille. Telineet toimivat erinomaisesti esimerkiksi display-telineinä messuilla, museoissa, liikkeissä ja aulatiloissa sekä monessa muussa käyttökohteessa.

Valomainos sisä- ja ulkokäyttöön

Valmistamme led-valaistuja valomainoksia eri muodoissa. Valomainos voidaan varustaa haluamallasi tekstillä tai kuvalla, kuten esimerkiksi yrityksesi logolla tai sloganilla. Jokainen valomainos tehdään asiakkaan toiveiden mukaan kustomoituna.

Muut tuotteet

Tuotevalikoimaamme kuuluu myös kiinteät ja irrotettavat pisarasuojat kassoille, teollisuuden konesuojat, erilaiset merkintäkilvet sekä seinäkuvut, joilla voidaan suojata esimerkiksi seinälle ripustettuja lippuja ja ryijyjä.

Katso galleriasta lisää kuvia ja esimerkkejä tekemistämme tuotteista.

Ota meihin yhteyttä! Toteutamme yrityksesi tarpeisiin sopivat tuotteet nopealla aikataululla.

Yhteystiedot